Voor tarieven voor de lessen,
klik hier
  Lessen  
  Bij het lesgeven is het motto van Annette Middelbeek: pianoles op maat. Afhankelijk van leeftijd, interesse en aanleg van de leerling kiest zij de meest geschikte leermethode.

Voor kinderen geldt dat een speelse methode vaak de beste is. Met de ontwikkeling van het kind mee, wordt langzamerhand overgestapt op de methode die het beste past bij het kind als individu.

Omdat ouders, familie en vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk graag willen horen wat de leerling al kan spelen, zijn er rond Kerstmis en voor de zomervakantie voorspeelmiddagen. Voor wie dat graag wil, is het mogelijk de vorderingen te laten toetsen tijdens een graadexamen bij de EPTA (European Piano-Teachers Association).

Wie op latere leeftijd piano wil leren spelen kan ook bij Annette terecht. Tijdens de lessen wordt dan helemaal ingespeeld op de wensen en mogelijkheden van de leerling.

Maar ook wie al eerder pianoles heeft gehad en zijn vroegere vaardigheden weer wil ophalen en verder ontwikkelen, kan heel goed bij Annette Middelbeek terecht.

Kortom, wie het plezier van het muziek maken op de piano wil beleven, is van harte welkom om les te komen nemen!

Advies: mensen die een piano willen aanschaffen kunnen van Annette advies krijgen bij de keuze van een geschikt instrument.